Kontakt oss
3126 Tønsberg
Vår restaurant er kjent for tynn steinovnsbakt pizza, pasta og antipasti basert på ekte italienske råvarer. Et godt utvalg av grillretter for enhver smak.
Lunsjtilbud tirsdag - lørdag 12:00 - 16:00. Velg fra hele vår lunsjmeny til kr. 179,-
Småretter
Grillet landbrød, cherrytomat, hvitløk, basilikum, olivenolje og parmesan.
Grillet landbrød, indrefilet av okse, aioli, salat og tomat.
Grillet landbrød, kremet reker, krepsehaler.
Grillet landbrød, mango- og currydressing, salat, kylling, parmesan, rødløk, cherry tomat.
Suppe
Kremet fiskesuppe med hvit fisk, laks, reker, blåskjell og rotgrønnsaker
Salater
Kyllingfilet, bacon, tomat, agurk, rødløk, mandler, melon, blandet salat, parmesan. Serveres med focaccia.
Salma laks, marinerte krepsehaler, reker, sjalottløk, hvitløk, tomat, agurk, sitron og aioli. Serveres med focaccia.
Melon, jordbær, plommetomat, rødløk, granateple, agurk, mozzarella, pesto, mandler, blandet salat, parmesan. Serveres med focaccia.
Hvitvinsdampede blåskjell i kremet saus med løk, hvitløk og urter. Serveres med foccacia og aioli.
Grillet 100 grams indrefilet av okse servert med urtekryddersmør, ruccula, asparges, cherry tomat og lun potetsalat.
Pastaretter
Fersk spaghetti, scampi frest i hvitvin, chili, hvitløk, persille, cherrytomat
Fersk tagliatelle med indrefilet av okse, vårløk, chili og gorgonzolasaus.
Fersk tagliatelle, kjøttsaus, parmesan og persille.
Fersk garganelli, kyllingfilet, bacon, paprika, vårløk, hvitløk, parmesan, fløte og basilikum.
Husets Lasagne serveres med bechamel- og tomatsaus, parmesan og focaccia.
Vegetar Lasagne serveres med salat og focaccia.
Tomatsaus, fersk mozzarella, basilikum, oregano.
Tomatsaus, fersk mozzarella, proscciutto de Parma Gran Reserva, ruccula, parmesan.
Tomatsaus, fersk mozzarella, ventricina salami.
Tomatsaus, fersk mozzarella, skinke, champignon.
Tomatsaus, fersk mozzarella, pepperoni Calabra, rødløk, cherrytomat.
Tomatsaus, fersk mozzarella, strimlet biffkjøtt,
champignon, rødløk.
Tomatsaus, fersk mozzarella, grillet squash og aburgine med hvitløk og semitørket tomater.
Tomatsaus, fersk mozzarella, kylling, rødløk, hvitløk,
oliven, ruccula, pesto rosso, parmesan.
Tomatsaus, fersk mozzarella, negrini salami pepperoni picante, marinerte chili pepper
Crème Fraiche, fersk mozzarella, guanciale, chili, persille
Sauser
Desserter
Hjemmelaget klassisk italiensk kake med mascarponeost og savoiardikjeks.
Sjokoladefondant serveres med vaniljeis.
Bringebær coulis
Cannoli fylt med mascarponekrem medjordbær og balsamico.
Velg to kuler: salt karamell, sjokolade, vanilje, pistasj eller bringebær sorbet.
Forretter
Tynne, rå skiver av oksefilet, parmesan, sitron, olivenolje, ruccola og ristet mandler.
Bløt og kremet mozzarella spesialitet fra Puglia. Serveres med forskjellige tomater, bringebær eddik, basilikum, mynte og ristet frø.
Stekte gigante ASC-sertifisert scampi i olivenolje, hvitløk og chili. Serveres med focaccia og aioli.
Parmaskinke, ventricina salami, marchisio salami med trøffel, pecorino, mozzarella, cherrytomat, ruccola, oliven, aioli og focaccia. For 2 pers.
Supper
Kremet fiskesuppe med hvit fisk, laks, reker, blåskjell
og rotgrønnsaker. Som forrett 219,-
Salater
Kyllingfilet, bacon, tomat, agurk, rødløk, mandler, melon, blandet salat, parmesan. Serveres med focaccia.
Salma laks, marinerte krepsehaler, reker, sjalottløk, hvitløk, tomat, agurk, sitron og aioli. Serveres med focaccia
Melon, jordbær, plommetomat, rødløk, granateple, agurk, mozzarella, pesto, mandler, blandet salat, parmesan. Serveres med focaccia.
Fiskeretter
Pannestekt kveite filet servert med kremet blåskjell saus med løkolje, ristet blomkål, permesanchips og syrlig løk. Potetet fra Bjærtnes og Hoel.
Hvitvinsdampede blåskjell i kremet saus med løk, hvitløk og urter. Serveres med foccacia og aioli.
Bakte rødbeter, ricotta, hummus, honning vinagrette.
Grillretter
En Toscana klassiker laget på 800 gram porterhouse steak fra Argentinsk Black Angus. Servert med ramsløkssmør, gremolata, grillet aubergine, squash og tomater. Poteter fra bjærtnes og Hoel. Fin å dele for to personer eller for en sulten person.
Grillet entrecôte 250 gram av Argentinsk storfe toppet med ramsløkssmør og gremolata. Serveres selleri, squash, aburgine, tomater og poteter fra bjærtnes og Hoel.
Italiensk kjøttrett av kalv med parmaskinke og salvie. Serveres med kalvesky med tomat og ramsløk. Lun potetsalat og asparges.
Pastaretter
Fersk spaghetti, scampi frest i hvitvin, chili, hvitløk, persille, cherrytomat.
Fersk tagliatelle med indrefilet av okse, vårløk, chili og gorgonzolasaus.
Fersk tagliatelle, kjøttsaus, parmesan og persille.
Fersk garganelli, kyllingfilet, bacon, paprika, vårløk, hvitløk, parmesan, fløte og basilikum.
Husets Lasagne serveres med bechamel- og tomatsaus, parmesan og focaccia.
Vegetar Lasagne serveres med salat og focaccia.
Tomatsaus, fersk mozzarella, basilikum, oregano.
Tomatsaus, fersk mozzarella, proscciutto de Parma Gran Reserva, ruccula, parmesan .
Tomatsaus, fersk mozzarella, ventricina salami.
Tomatsaus, fersk mozzarella, skinke, champignon
Tomatsaus, fersk mozzarella, pepperoni Calabra, rødløk, cherrytomat.
Tomatsaus, fersk mozzarella, strimlet biffkjøtt, champignon, rødløk.
Tomatsaus, fersk mozzarella, grillet squash og aburgine med hvitløk og semitørket tomater.
Tomatsaus, fersk mozzarella, kylling, rødløk, hvitløk, oliven, ruccula, pesto rosso, parmesan.
Tomatsaus, fersk mozzarella, negrini salami pepperoni picante, marinerte chili pepper.
Crème Fraiche, fersk mozzarella, guanciale, chili, persille.
Desserter
Hjemmelaget klassisk italiensk kake med mascarponeost og savoiardikjeks.
Sjokoladefondant serveres med vaniljeis.
Bringebær coulis
Cannoli fylt med mascarponekrem med jordbær og balsamico.
Velg to kuler: salt karamell, sjokolade, vanilje, pistasj eller bringebær sorbet.
Syrlig rømme, løk og kapers vinagrette
og flatbrød
Syltet rødbeter, pinjekjerner og syrlig rømme
Medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og mandelpoteter
Pinnekjøtt fra Pers kjøkken, vossakorv, rotmos, sjy og mandelpoteter
Erterpuré, sprøstekt bacon, sennepsaus og mandelpoteter 2 ganger servering
Friske bær
bærcoulis og karamelliserte valnøtter
med karamelliserte valnøtter
Tir - Lør: | 12.00 - 23.00 |
---|
Ønsker du å booke et bord for flere en 10 personer så vennligst kontakt oss!
Privat arrangement?
Kontakt oss gjerne oss om du har spørsmål om private arrangement.