Brasserie X

Brasserie X
Norwegian language English language

Små Retter

Havets kremede fiskesuppe

249

Servert med skalldyr, laks, torsk og grønnsaker.

Scampi piri piri

249

Scampi med hvitløk og chilismør,toppet med pangratto, servert med foccacia.

Dill & aquavit gravet laks

235

Husets gravlaks servert med sennepsaus, dillpoteter, egg, kaviar, rømme , rød løk og lefse / flatbrød.

Club sandwich

269

Kylling, salat, ost, tomat, agurk, bacon og dijondressing.

Kjøtt Fra Grillen

New York Striploin

465

200 gr. av ung fe. servert med sesongens grønnsaker, bearnaise & rødvinsaus. Bakte hvitløks poteter.

Cheese Burger

299

Grillet oksehøyrygg med salat, cheddar, bacon, løkmarmelade, tomat, husets dressing servert med pommes frites,sylteagurk.

Juletallerken

425

Ribbe, medisterkake, julepølse, mandelpotet, rødkål, surkål, brunsaus og rørte tyttebær, grov sennep.

Eldhusrøkt pinnekjøtt

495

Servert med, Vossakorv, rotmos, mandelpotet, rørte tyttebær,rosenkål og sennep.

Vilt Meny 3 Retter

Premium røkelaks

Servert med pastinakk pure, syltet eple, sennepsaus, hjertesalat, kaviar, rødløk, egg og lefse / flatbrød.

Hjortecarrè

Servert med viltsaus, rosenkål, gulrot, mandelpotet og rørte tyttebær.

Multekrem

Servert med kransekake.

Kr: 635.-

Fisk

Telemark røyefilet

399

Pannestekt røyefilet servert med fenikkel crudite og sesongens grønnsaker,vårløksaus med rogn.

Juletorsk

445

Servert med erte purè, bacon, rødbeter, mandelpotet og sennepsaus.

Grønne Retter

Tortellini fylt med ricotta og spinat

279

Stekt med parmesan, basilikum og stekte tomater.

Vegetarburger

299

Salat,cheddar,løkmarmelade,tomat,dressing,servert med Pommes Frites ,toppet med parmesan.

Desert

Karamellpudding

159

Servert med krem og karamellsaus.

Riskrem med kirsebærsaus

159

Servert med krumkake.

Multekrem

179

Servert med kransekake.