Paparazzi
Paparazzi logo

Restaurant Paparazzi er en trendy uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Vi lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden!

Snacks 11.00 - 22.00

Snackbrød

75

Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo

Spekemat & Ost

289

Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini

Foccacia & aioli

79

Comté 30 mnd

99

Trøffel chips

59

Salt & Vinegar

59

Nøtteblanding

49

Oliven

59

Italienske store grønne

Lunsj 11.00 - 16.00

Club Paparazzi

269

Marinert og grillet kylling på hjemmelaget focaccia med aioli, salat, tomat, rødløk, revet 24 mnd lagret Parmigiano - Reggiano, sprøtt bacon, urteolje og balsamico glaze

Skagensandwich

259

Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på hjemmebakt ristet focaccia med salat, fennikel og reddik

Cajun biffpasta

289

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Paparazzi burger

230

50 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. (Stor burger 225gram + 69,- )

Spicy umamiburger

240

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones. (Stor burger 225gram + 69,-)

Pommes frites

69

Søtpotetfries

79

Hvitvinsdampede blåskjell

299

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med pommes frites

Kremet fiskesuppe

275

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Servert med focaccia

Cæsarsalat

269

Romanosalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

Scampisalat

279

Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

Blomkål (vegetar)

225

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre noisette tilsmakt med soya

Focaccia & aioli

79

Aioli

35

Dessert 11.00 - 22.00

Sjokoladefondant

185

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel

Hvitsjokolade & Jordbær

179

Hvitsjokoladekrem med jordbærsirup tilsmakt med rosépepper og jordbærsalsa

Crème brûlée

185

Lun crème brûlée servert med frisk bær

Husets is

175

Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Pizza 11.00 - 22.00

Margherita

219

Tomatsaus, ost og basilikum

Skinke & champignon

245

Tomatsaus, ost, kokt skinke, champignon og oregano

Skinke & pepperoni

269

Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni og løk

Hawaii

245

Tomatsaus, ost, ananas, kokt skinke og løk

Trøffel salami

269

Tomatsaus, ost, trøffelsalami, portobellosopp og trøffelkrem

Parma Pesto

279

Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesanost og ruccola

‘Nduja & Pepperoni

269

Tomatsaus, ost, Nduja og pepperoni

Tripple Meat

279

Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni, biff og løk

Fire oster

259

Tomatsaus, mozzarella, gruyère, parmesan, kraftkar og rødløkskompott

Vegetar

210

Crème fraiche og hvitløk, ost, champignon, spinat og sjalottløk

Hvitløksdressing

35

Glutenfri bunn

65

Småretter 16.00 - 22.00

Paparazzi burger

230

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott.

(stor burger 200gram +69)

Spicy umamiburger

240

150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones

(stor burger 200gram +69)

Pommes frites

69

Søtpotetfries

79

Focaccia & aioli

79

Cajun biff pasta

289

Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.

Hvitvinsdampede blåskjell

299

Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med pommes frites

Kremet fiskesuppe

275

Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Servert med focaccia

Blomkål (vegetar)

225

Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre noisette tilsmakt med soya

Cæsarsalat

269

Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger

Scampisalat

279

Panestekte ASC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette

  • À la carte16.00 - 22.00

Forretter

Aspargessuppe & Kamskjell

219

Pannestekt kamskjell med aspargessuppe, ørretrogn, jordskokkchips og dillolje

Kveite Ceviche

239

Kveite marinert i sitron og hylleblomst, vårløk, reddik, jalapeno, syltet delikatesseløk og hylleblomstsirup

Spekemat & Ost

289

Parmaskinke, trøffelsalami, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, Comte 30 mnd, oliven og focaccia med aioli

Oksetartar

249

Fin kuttet indrefilet av storfe vendt med djionsennep, sjalottløk og gressløk. Servert med syltet stikkelsbær, estragonmajones og potetchips

Hovedretter

Breiflabb

469

Ovnsbakt breiflabb med tomat og fevebønnersalat, smørstekt blomkål, soyavinaigrette og potetpuré tilsmakt med gruyere

Kveite

449

Ovnsbakt kveite med smørstekt spisskål, asparges, syltet delikatesseløk og smørsaus tilsmakt med sikkaviar og gressløk

Indrefilet

479

Indrefilet av storfe med asparges, spinat, syltet delikatesseløk, potetkrokket og morkelsaus

Lam

459

Ytrefilet av lam med pistasjcrust, gulrotpuré, smørstekte fevebønner, karamelliserte baby gulrøtter. Servet med urtepoteter

Dessert

Sjokoladefondant

185

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

Hvitsjokolade & Jordbær

179

Hvitsjokoladekrem med jordbærsirup tilsmakt med rosépepper og jordbærsalsa

Crème brûlée

185

Lun crème brûlée servert med frisk bær

Husets is

175

Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis

Ostetallerken

249

Reblochon, Brie, Comte 30 mnd, kraftkar, søt marmelade og nøttekjeks

Petit Four

95

Tre små søte fristelser

Barnemeny 11.00 - 22.00

til barn under 12 år.

Pizza Margherita

99

Tomatsaus og osteblanding

Pizza med skinke

115

Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke

Pølse med pommes frites

85

Pasta med tomatsaus

95

Barne Is

95

3-retter

Aspargessuppe & Kamskjell

Pannestekt kamskjell med aspargessuppe, ørretrogn, jordskokkchips og dillolje

Breiflabb

Ovnsbakt breiflabb med tomat og fevebønnersalat, smørstekt blomkål, soyavinaigrette og potetpuré tilsmakt med gruyere

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

3-retter mat

749

Vinpakke 449,-

Aspargessuppe & Kamskjell

Pannestekt kamskjell med aspargessuppe, ørretrogn, jordskokkchips og dillolje

Indrefilet

Indrefilet av storfe med asparges, spinat, syltet delikatesseløk, potetkrokket og morkelsaus

Sjokoladefondant

Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)

3-retter mat

749

Vinpakke 449,-