Kontakt oss
3126 Tønsberg
Restaurant Paparazzi er en trendy uformell restaurant midt på Tønsberg brygge. Vi lager mat av de beste råvarer med teknikker fra hele verden!
Steinovnsbakt snackbrød med chili olje, hvitløk, parmesan og organo
Ibericoskinke, trøffelskinke, fennikelsalami, Parmigiano Reggiano 24 mnd, trøffel pecorino, holtefjellost, oliven og grisini
Italienske store grønne
Marinert og grillet kylling på hjemmelaget focaccia med aioli, salat, tomat, rødløk, revet 24 mnd lagret Parmigiano - Reggiano, sprøtt bacon, urteolje og balsamico glaze
Skagenrøre med reker, rogn, rødløk, dill, rømme og majones servert på hjemmebakt ristet focaccia med salat, fennikel og reddik
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.
50 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott. (Stor burger 225gram + 69,- )
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones. (Stor burger 225gram + 69,-)
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med pommes frites
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Servert med focaccia
Romanosalat vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger
Panestekte MSC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette
Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre noisette tilsmakt med soya
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel
Hvitsjokoladekrem med jordbærsirup tilsmakt med rosépepper og jordbærsalsa
Lun crème brûlée servert med frisk bær
Grand Cru Vaniljeis, bringebæris, sjokoladeis
Tre små søte fristelser
Tomatsaus, ost og basilikum
Tomatsaus, ost, kokt skinke, champignon og oregano
Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni og løk
Tomatsaus, ost, ananas, kokt skinke og løk
Tomatsaus, ost, trøffelsalami, portobellosopp og trøffelkrem
Tomatsaus, ost, parmaskinke, pesto, parmesanost og ruccola
Tomatsaus, ost, Nduja og pepperoni
Tomatsaus, ost, kokt skinke, pepperoni, biff og løk
Tomatsaus, mozzarella, gruyère, parmesan, kraftkar og rødløkskompott
Crème fraiche og hvitløk, ost, champignon, spinat og sjalottløk
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med ost, bacon, trøffelaioli, salat og rødløkskompott.
(stor burger 200gram +69)
150 gram kvernet høyrygg av storfe servert i briochebrød med teriyakisopp, løk chutney, tomatmarmelade, manchego ost og chilimajones
(stor burger 200gram +69)
Kremet linguinepasta med søt paprika, vårløk, confiterte tomater, parmesan og cajun krydret biff toppet med korianderpesto.
Hvitvinsdampede blåskjell servert i kremet saus tilsmakt med hvitløk og timian. Servert med pommes frites
Laget på hvitfisk og blåskjellkraft. Servert med rotgrønnsaker, pillede reker, blåskjell og dagens fangst. Servert med focaccia
Ovnsbakt hel blomkål med smørstekte grønne erter, syltet rødløk, ristede hasselnøtter, jordskokkchips og beurre noisette tilsmakt med soya
Romano vendt i cæsardressing, marinert kylling, semitørket tomat, rødløk, bacon, 24 mnd lagret Parmigiano – Reggiano og krutonger
Panestekte ASC- sertifisert scampi, marinert med chili og ingefær. Servert på en frisk salat med rødløk, vårløk, paprika, mango og sesamfrø. Vendt i en hoisin og soya vinaigrette
til barn under 12 år.
Tomatsaus og osteblanding
Tomatsaus, mozzarella og kokt skinke
Pannestekt kamskjell med aspargessuppe, ørretrogn, jordskokkchips og dillolje
Ovnsbakt breiflabb med tomat og fevebønnersalat, smørstekt blomkål, soyavinaigrette og potetpuré tilsmakt med gruyere
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)
Vinpakke 449,-
Pannestekt kamskjell med aspargessuppe, ørretrogn, jordskokkchips og dillolje
Indrefilet av storfe med asparges, spinat, syltet delikatesseløk, potetkrokket og morkelsaus
Sjokoladefondant med Grand Cru vaniljeis, crumble og gel (kan tilbys glutenfri)
Vinpakke 449,-